Kurser

På våra kurser tränar vi dig och din hund, oavsett ras och ålder, att fungera som ett team där samarbetet mellan er bygger på klara gränser och mycket kärlek.

Kursplan: Mossheddingevägen 49, 245 91 Staffanstorp

Grundkurs

Kommande kurstillfällen våren och hösten 2020:

  • kurs 3: måndagar 31 augusti tom 12 oktober kl 18.30 till ca 20.30
  • kurs 4: måndagar 26 oktober tom 7 december kl 18.30 till ca 20.30

Fortsättningskurs

Kommande kurstillfällen:

  • Kursdatum hösten: oktober/november 2020

Anmäl dig här!

I våra grundkurser blandar vi hundar i alla åldrar och av alla raser. Kraven på just din hund anpassas efter dess ålder, mognad och lynne, men slutmålet är alltid att du skall kunna ha hunden lös i alla situationer.
Kursen kommer att hjälpa dig att bli den naturliga ledaren genom att använda mycket kärlek och klara gränser. En grundlydnad är en förutsättning för att din hund ska fungera i vardagen, i kommande träning och på jakt.Vi träffas vid 7 kurstillfällen under lika många veckor. Varje kurstillfälle består av drygt en timmes träning + en timme teori och frågestund. Alla ekipage som avslutar kursen med godkänt resultat får sitt eget Hundkörkort.

Kostnad: 2 400 SEK inkl moms för 7 tillfällen.

Hundkörkortet får alla som följt grundkursen och som arbetat med sin hund under de 7 veckorna.

Anmäl dig här!

KRAV: ni måste ha gått grundkurs hos oss för att få gå denna kurs!

Vi arrangerar även fortsättningskurser för hundar & förare som gått våran grundkurs. Här blandar vi också hundar i alla åldrar och av alla raser. Kraven är givetvis högre och alla hundar måste kunna klara störningar och arbeta utan koppel.

Kostnad: 275 SEK inkl moms per tillfälle.