Kurser

På våra kurser tränar vi dig och din hund, oavsett ras och ålder, att fungera som ett team där samarbetet mellan er bygger på klara gränser och mycket kärlek.

Kursplan: Davidslidsvägen 66, 246 52 , Löddeköpinge

Grundkurs/Jaktlydnad

Kommande kurstillfällen 2023:

  • Kurs 1: Måndagar kl 18:30 till ca 20:00

16/10 – 23/10 – 30/10 – 6/11

Apporteringskurs

Kommande kurstillfällen 2023:

  • Våren 2024

Anmäl dig här!

I våra grundkurser blandar vi hundar i alla åldrar. Kraven på just din hund anpassas efter dess ålder, mognad och lynne, men slutmålet är alltid att du skall kunna ha hunden lös i alla situationer.
Kursen kommer att hjälpa dig att bli den naturliga ledaren genom att använda mycket kärlek och klara gränser. En grundlydnad är en förutsättning för att din hund ska fungera i vardagen, i kommande träning och på jakt. Vi träffas vid 4 kurstillfällen under lika många veckor. Varje kurstillfälle består av drygt en timmes träning med hunden + en kortare teori och frågestund.

Kostnad: 1 400 SEK inkl moms för 4 tillfällen.

Anmäl dig här!

Apporteringskurs passar dig som har en yngre retriever och för dig som är helt ny inom apporteringen. Hunden behöver ha en bra grundläggande lydnad i botten för att du och hunden ska få ut det bäst av kursen. Vi kommer att gå igenom grunderna för apporteringen gällande markeringar, linjer och sök. Grunderna för det som behövs för att kunna starta ett nybörjarklassprov och/eller använda hunden som apportör.

Vi träffas vid 4 kurstillfällen under lika många veckor.

6 ekipage/kurs.

Kostnad: 2 500 kr inkl moms.

Tidigare kursdeltagare på Hundens grundläggande lydnad har företrädare till platserna.